• 0
  • مالي خلق
  • أتهاوش
  • متضايق
  • مريض
  • مستانس
  • مستغرب
  • مشتط
  • أسولف
  • مغرم
  • معصب
  • منحرج
  • آكل
  • ابكي
  • ارقص
  • اصلي
  • استهبل
  • اضحك
  • اضحك  2
  • تعجبني
  • بضبطلك
  • رايق
  • زعلان
  • عبقري
  • نايم
  • طبيعي
  • كشخة
  • النتائج 1 إلى 4 من 4

    الموضوع: طريقة التوست والوافل وجهازعملهم ومكان بيعة وسعره

    1. #1
      التسجيل
      22-02-2009
      المشاركات
      2
      المواضيع
      1
      شكر / اعجاب مشاركة

      طريقة التوست والوافل وجهازعملهم ومكان بيعة وسعره

      قد وعتكم بأن أتى لكم بطريقة كل من التوست والوافل والجهاز إلى بيعمل الثنيين ومكان بيعة وسعره
      .

      وها أنا اوفى بوعدى ... هيا بنا ننطلق إلى كل من التوست والوفيلز
      .

      أولاً : - التوست

      المقادير
      500
      غ طحين / دقيق
      1
      ملعقه صغيره ملح
      30
      غ خميره
      نص ملعقه سكر

      250
      ملليتر حليب دافي

      الطريقه
      :-

      اعجني المقادير السابقه بالحليب الدافي بالخلاطه الكهربائيه اولا وعند تماسك العجين اضيفي 125 مليلتر ماء دافي واعجني حتى تتماسك (انا شخصيا اعجن وتكون طاسه الماي يمي واحط بالقدر اللي احس انه كافي ووقت ماتتماسك بس ابطل احط بعد
      )

      احفظي العجينه في مكان دافي لمده ساعه او نص وهو يكون مستطيل رفيع

      مدي العجينه في القالب فقط واتركيها نص ساعه ترتاح (ياعيني داشه فندق مو قالب

      المهم لمده 15 دقيقه ثم اخفضي الحراخ الى 190او 170 وتابعي الخبز لمده 25 دقيقه أو من الممكن أن تستخدمى الجهاز الخاص بذلك والذى سيورد ذكرة

      "
      ملحوووووووظه :

      انا اضيف نص كوب زيت لعجن الفطاير العاديه و4 ملاعق حليب بودره مع ماسبق ذكره
      ثانياً : - الوافل
      .

      حبيباتي قبل كل شي الوافل يحتاج إلى آله خاصه لتحضيره .. من تجربتي واستخدامي الشخصي اقترح عليكم آله برنسيس 3 في 1

      طريقه (1
      )
      -
      كاس طحين

      -
      ملعقة كبيرة بكنج باودر

      -4
      بيضات

      -
      فانيليا-كوب حليب سائل

      -
      اصبع زبده

      الطريقه
      :

      نخلط جميع المقادير وتوضع على الاله واهي حاره

      طريقه ( 2
      )

      المقادير
      300
      gسكر (ممكن تضيفي السكر حسب الرغبة )
      5
      بيضات
      250
      gزبدة مذوبة
      كاس حليب دافئ
      كاس روب

      1
      بكن بودر

      2
      سكر فنيليا

      دقيق حسب الخليط بيكون تقريبا مثل عجنة الكيك
      ...

      الطريقة
      :

      نصب الزبدة+البيض+السكر نخلطهم جيدا ثم نضيف سكر الفنيليا و الحليب و والروب نخلط الخليط و في النهاية نضيف الدقيق و بكنبودر
      .

      ةننجيب اللآلة الخاصة باوافل وافل نسخنها جيدا ثم نبداء نصب ف اللآلة ونتركه حتى يجهز وننتهي نصب فوق سكر بودرة للتزين

      أما إسم الأله عن نفسى بفضل مكنة برنسيس 3*1 علشان فيها مميزات عديده

      1 -
      فيها جريل .
      2 -
      فيها التوست وممكن يسيحلى الجبنة بيه .
      3 -
      فيها جهاز الوافل .

      كمان المندوب قال لى ميزة تانى إن المفاصل بتاعيتها إستانلس مش هتسيح من الحرارة
      .

      وأنا كنت فى كارفور المعادى من يومين ولقيت الجهاز هناك وهو فى العرض وسعره 229 ج وقالى العرض ده لمده محدوده
      .


    2. #2
      الصورة الرمزية Sun Girl
      Sun Girl غير متصل Łђẗ ốF Ł!FΞ
      0
       
      التسجيل
      24-07-2008
      الدولة
      In ThE yEllOw SuN
      المشاركات
      864
      المواضيع
      40
      شكر / اعجاب مشاركة

      رد: طريقة التوست والوافل وجهازعملهم ومكان بيعة وسعره

      مشكوووووووورة أختي سارة على الطريقة
      ومشاء الله وضحتيلنا كــل شي.,.,.
      مشكوووورة مررة أخرى
      أختكـ
      sun girl
      !..Break A Leg

    3. #3
      التسجيل
      22-02-2009
      المشاركات
      2
      المواضيع
      1
      شكر / اعجاب مشاركة

      Smile رد: طريقة التوست والوافل وجهازعملهم ومكان بيعة وسعره

      يا ريت لو حد جلاب الجهاز يقلى رايه أه

    4. #4
      الصورة الرمزية cold girl
      cold girl غير متصل عضو
      الفآئز الثـآني بـﻣـﺴـآبـﻘۃ le meilleur chef
      التسجيل
      28-07-2008
      الدولة
      في الجزيرة المهجورة
      المشاركات
      693
      المواضيع
      18
      شكر / اعجاب مشاركة

      رد: طريقة التوست والوافل وجهازعملهم ومكان بيعة وسعره

      مشكوووووووورة أختي سارة على الطريقة

    ضوابط المشاركة

    • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
    • لا تستطيع الرد على المواضيع
    • لا تستطيع إرفاق ملفات
    • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
    •