هذا هو الواي يابو فيصل
اخذه واي بنكهه شوكلت احسن ((:
مشكور يا البو فيصل على هالمشاركه القيّمه
واحبّذ استخدام الخل في الفصل عن النار لان التسخين يعدم كل الفيتامينات الطبيعيه ويعطيك سائل لكن الخل باضافته يعطيك فائدتين الاولى تحصل على مواد سليمه والثانيه الخل نفسه يعطيك فوائد كثيره اولها علاج للمفاصل وانتهاءً بتنظيف الامعاء وجدار المعده ..
تحياتي لك
اللهم صلي على محمد وال محمد كما صليت على ابراهيم وال ابراهيم انك حميدٌ مجيد
مشكور أبو فيصل
Strong Muscle : كيف طريقة الفصل بالخل ؟
لكن سكر اللاكتوز يبقى صح ولا انا غلطان ؟
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
يا جماعة حسب معلوماتي البسيطة ..... انو مصل اللبن جدا سهل استخراجة ....
ممكن استخراجة من عملية تحويل اللبن (الروب) الى اللبن .......
بيتم الفصل بالخل قبل درجه الغليان لما يبتدى يظهر فقات فى اللبن بيتم اضافه معلقه خل مع التقليب لحد ما يتم الفصل بعد كده بيتم احضار مصفاه وشال او شاش شفاف بيتحط الشال فوق المصفاه وتحط تحت المصفاه اناء ( الشرش هو اللى هيستخدم (اللون الاصفر) هو ده المستخدم ويستخدم خلال 3 ايام بالظبط والجزء اللى اتعزل اللى شبه الجبنه هو ده الكازين ويفضل قبل النوم