• 0
  • مالي خلق
  • أتهاوش
  • متضايق
  • مريض
  • مستانس
  • مستغرب
  • مشتط
  • أسولف
  • مغرم
  • معصب
  • منحرج
  • آكل
  • ابكي
  • ارقص
  • اصلي
  • استهبل
  • اضحك
  • اضحك  2
  • تعجبني
  • بضبطلك
  • رايق
  • زعلان
  • عبقري
  • نايم
  • طبيعي
  • كشخة
  • النتائج 1 إلى 2 من 2

    الموضوع: طريقه عمل الارز الكرنفال

    1. #1
      التسجيل
      09-10-2001
      الدولة
      مصراوى علطوووووووول
      المشاركات
      401
      المواضيع
      70
      شكر / اعجاب مشاركة

      Thumbs up طريقه عمل الارز الكرنفال

      اهلا

      انا هاوصف الطريقه باختصار هديه منى ليكوا
      اولا نسلق الرز ونتبله عادى
      نعصج اللحم المفروم ونتبله برضه عادى
      نسلق البسله بالجزر المقطع و نضيف لهم ملح بسيط ونصفيها
      نضيف اللحم للبسله المسلوقه ونقلبه
      نحضر صلصه البشاميل (الصلصه البيضه)
      نجيب صينيه وندهنها سمنه
      نحط طبقه من الرز تم مقدار اللحمه والبسله كله وطبقه بسيطه بشاميل
      نضيف طبقه اخرى من الرز
      نضع البشاميل فوق الوش
      ندخل الصنيه الفرن حتى يحمر وجهها

      وباللهنا والشفااااااااا

      ريحتها بدت تفوح .... وااااااااو


      ايه رايكوا
      ستحرمنى الامتحانات منكم حتى اواخر شوال .. لا تنسونى بالدعاء

      الرسالة الأصلية كتبت بواسطة عبد الله سلطان
      أنا حدعيلك يامودى
      سفير طلبه بكالوريوس الطب بالمنتدى .. تعاطفك معاهم مش كفايه .. تبرع ولو بجنيه
      داعيه حقوق الحيوان بالمنتدى

    2. #2
      التسجيل
      31-12-2001
      الدولة
      ..
      المشاركات
      4,901
      المواضيع
      517
      شكر / اعجاب مشاركة
      متشكره ليك تسلم على مشاركتك معناياأخ mody80


    ضوابط المشاركة

    • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
    • لا تستطيع الرد على المواضيع
    • لا تستطيع إرفاق ملفات
    • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
    •