طرق تصنيع البيبسي كولا في احدى الدول العربية بالصور :
المرحلة الاولى:
مرحلة تنظيف القوراير وإزالة الشوائب منها (طبعا اهم اشي النظافة)
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 594x369.
المرحلة الثانية:
مرحلة التنظيف العام بالماء الفاتر (مرتين بنظفوا الزجاجات اهم شي النظافة)
حتى شوفو أخر واحد على اليسار في الصورة إيش لابس
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 594x403.
منظر عام للمصنع المتطور (لاحظو النظافة 100%)
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 594x423.
المرحلة الثالثة:
التعبئة وفق احدث معاير الجودة
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 594x426.
المرحلة الرابعة:
مرحلة البحث عن غطاء حاصل على شهادة الايزو (مش كل من هب ودب بفتح مصنع كولا)
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 594x432.
المرحلة الخامسة:
الاغلاق المحكم للزجاجة(هيك مشروب لازم يكون مسكر مزبوط )
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 594x433.
واخيرا
مرحلة فحص المنتج بالاشعة فوق البنفسجية البدائية (للتاكد من صلاحية وجوودة المنتوج)
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 592x373 and weights 41KB.
وصحتين وعافية
وع وع وع وع الحمد لله اني ما اشرب بيبسي





























							
								







				
				
			

				

							
						

